PRIVACYVERKLARING VAN TWIG & MOSS

11 AUGUSTUS 2018

Wij van TWIG & MOSS vinden onze eigen privacy heel erg belangrijk. Wij voelen ons dan ook verantwoordelijk om op een nette manier met jouw gegevens om te gaan. Hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken gebeurt volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 is ingegaan.

In deze privacyverklaring leggen wij precies uit welke persoonlijke gegevens wij van jouw verzamelen en met welke redenen, hoe lang we deze gegevens bewaren en met wie en waarom wij deze gegevens delen met andere partijen. Daarnaast geven wij ook meer uitleg over hoe wij je persoonlijke gegevens opslaan en beschermen tegen eventuele misbruik. Tot slot beschrijven wij de rechten jij hebt met betrekking tot de gegevens die je aan ons hebt doorgegeven.

Als je vragen hebt, of je wilt meer weten welke over welke gegevens wij van jou bewaren, neem dan gerust contact met ons op.

Privacy-contactpersoon
Deborah van den Berg Telefoonnummer: 06-37010324
E-mail: info@twigandmoss.nl

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER
Deborah van den Berg Eigenaar van TWIG & MOSS Tijmweg 192
3193JP Hoogvliet Rotterdam

Telefoonnummer: 06-37010324
E-mail: info@twigandmoss.nl

KVK: 70757364
BTW: NL035569694B01

DE GEGEVENS DIE WE VERWERKEN
We verwerken (mogelijk) de volgende gegevens van je:
Voor- en achternaam 
E-mailadres
Telefoonnummer
Social media accountnamen
Klant- en factuurnummer

HOE KOMEN WE AAN JOUW GEGEVENS?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf of via social media ontvangen.

DE REDENEN OM JOUW GEGEVENS TE VERWERKEN
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

GEBRUIK VAN CONTACTFORMULIER/E-MAIL/WHATS-APP/SOCIAL MEDIA
Via het contactformulier, e-mail, Whats-App of social media kun je vragen stellen aan of een aanvraag doen bij ons. Om contact met je op te kunnen nemen hebben wij je naam, e-mail en/ of telefoonnummer nodig. Deze gegevens bewaren wij tot wij er zeker van zijn dat je tevreden bent met onze reactie en tot een jaar daarna. Mocht je vervolgberichten sturen dan kunnen wij de eerdere berichten erbij pakken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

GEBRUIK VAN DIENSTEN
Wanneer je een aankoop doet bij ons vragen wij de volgende persoonsgegevens: ‘naam’, ‘adres’, ‘e-mail’ en ‘telefoonnummer (optioneel)’. Op het moment dat je de bestelling afrond krijgen wij ook informatie van welke rekening de betaling is gedaan en van wie de rekening afkomstig is.

Wij gebruiken deze gegevens om je bestelling correct af te handelen. Zo kunnen wij je bestelling leveren op het juiste adres en contact met je opnemen als er onduidelijkheden zijn of als wij iets meer informatie nodig hebben. Ook kunnen wij een terugbetaling doen bij een eventueel retour. Ook sturen wij twee weken na aankoop een bericht met de vraag of je een review wilt schrijven over je ervaring met betrekking tot onze service en het gekochte artikel om onze services te kunnen verbeteren. We sturen eenmaal een herinnering.

Je gegevens bewaren wij op de beveiligde server van MijnWebwinkel of op een beveiligde gegevensdrager voor een periode van zeven jaar na het moment dat je de bestelling bij ons hebt gedaan. Dit termijn wordt gehanteerd om te kunnen voldoen aan de wettelijke belastingplicht.

VERSTREKKING AAN DERDEN
De door jou verstrekte persoonsgegevens worden gedeeld met andere partijen om jou als klant goed van dienst te kunnen zijn, Ook delen wij je gegevens als de wet zegt dat het moet. Jouw persoonlijke gegevens zullen we nooit doorverkopen. Hieronder beschrijven wij de partijen waarmee we je gegevens (eventueel) delen en waarvoor precies.

MijnWebwinkel
De webwinkel van TWIG & MOSS is gebouwd en beheert met behulp van de software van MijnWebwinkel. Daarnaast nemen wij ook de webhosting- en e-maildienst van dit bedrijf af. MijnWebwinkel kan niet in ons postvak en wij behandeling ons e-mailverkeer vertrouwelijk. Voor alle andere gegevens die je beschikbaar stelt geldt dat wij deze via onze website delen met MijnWebwinkel. Zij verwerken de persoonsgegevens namens ons zodat wij jou van dienst kunnen zijn. Zo kun je bij ons een bestelling doen en een betaling verrichten. Ook wordt er na het doen van een bestelling automatisch een bevestigingsmail gestuurd en een factuur opgemaakt.

Ook maakt MijnWebwinkel het mogelijk een review achter te laten in het gastenboek op de website van TWIG & MOSS. Als je een reactie achterlaat ben je verplicht om je naam en e- mailadres achter te laten. Zo kunnen wij de reactie koppelen aan de bestelling.

Wij vinden het belangrijk dat ook MijnWebwinkel goed omgaat met jouw persoonlijke gegevens. In de verwerkingsovereenkomst die wij hebben afgesloten met MijnWebwinkel is vastgelegd dat zij zich houden aan de privacywetten en -regels. Zij doen er alles aan om de juiste maatregelen te nemen, zodat je gegevens veilig zijn tegen verlies of onrechtmatige verwerking. Ook zullen zij je gegevens niet gebruiken voor andere doeleinde of delen met andere partijen. Wel is het toegestaan dat zij cookies plaatsen om technische informatie te verzamelen met betrekking tot je gebruik van de website. Er worden dan geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

Verzending via MyParcel
Zodra je bestelling klaar is wordt deze naar je verzonden. Daarvoor is het nodig om je naam en adres door te geven aan MyParcel. MyParcel gebruiken de gegevens enkel voor de bezorging van je bestelling. Zij stellen je gegevens ter beschikking aan een postorderbedrijf zodat de bezorging mogelijk wordt. MyParcel zal je gegevens verder niet delen, doorverkopen of gebruiken voor andere doelen.

Belastingdienst
Om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen bewaren wij, zoals eerder vermeld, facturen zeven jaar nadat je een bestelling hebt gedaan bij ons. Bij eventuele controle door de belastingdienst moeten wij de facturen laten zien aan de belastinginspecteur.

Mollie
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt je naam, adres en woonplaatsgegevens en betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart je gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

RECHTEN MET BETREKKING TOT JE PERSOONSGEGEVENS
Je hebt het recht om:
uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we van jou hebben en wat we daarmee doen;
inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben; het laten corrigeren van fouten;
het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens;
toestemming die je hebt gegeven in te trekken;
bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik;
het laten overdragen van je gegevens naar andere partij.

BEVEILIGING
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Dit doen wij op drie verschillende manieren. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding (Secure Sockets Layer of SSL). Hierdoor worden alle gegevens die jij op de website van TWIG & MOSS invoert veilig verzonden. Daarnaast wordt de toegang tot je persoonsgegevens afgeschermd door een sterk wachtwoord. Je gegevens zijn opgeslagen op de systemen van mijnwebwinkel. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van je persoonlijke gegevens te voorkomen.

COOKIES
Voor een zo goed mogelijke werking van onze website en om diensten te verbeteren maken wij op de website gebruik van cookies. In deze verklaring leggen we je graag uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waar deze cookies voor dienen.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Functionele cookies
De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed werkt. Als deze niet worden geplaatst dan is onze site niet gebruiksvriendelijk. De functioneel cookies maken basisnavigatie op onze website mogelijk en deze onthouden bijvoorbeeld wat je in je winkelwagentje hebt geplaatst.

Cookies van google analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er dan ook cookies van google geplaatst. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor kunnen wij je niet persoonlijk herleiden en slaan wij geen persoonsgegevens van je op. We hoeven je dan ook geen toestemming te vragen via een cookiebanner.

Cookies van social media buttons
We willen het je graag gemakkelijk maken om berichten van onze website te delen. Dit kun je doen door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield. Van de volgende media kanalen gebruiken wij de buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde gegevens doen.

⋅ Facebook
⋅ Pinterest
⋅ Whats-App

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. U heeft de mogelijkheid uw browser opnieuw in te stellen om alle cookies te weigen of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Ook kun je bestaande cookies verwijderen. Je kunt de help-functie zo nodig gebruiken om te bekijken hoe dit precies moet. Houdt er wel rekening mee dat sommige functies en service, op de website van TWIG & MOSS, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

VERANDERING PRIVACYVERKLARING
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op de website van TWIG & MOSS. Als er aanpassingen en/of veranderingen zijn op de website kan de privacyverklaring worden aangepast. Dit doen wij zonder dat van te voren aan te kondigen. Kijk dan ook regelmatig of er nieuwe versies zijn.

KLACHTEN
Als je van mening bent dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

PDF-VERSIE
Hier vind je een pfd-versie van de privacy verklaring van TWIG & MOSS. 

 

© 2017 - 2018 TWIG & MOSS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Cookies gebruiken wij voor correcte werking en ter verbetering van deze website. Accepteren Meer informatie
DEZE WEBSITE MAAKT GEBRUIK VAN COOKIES Voor een zo goed mogelijke werking van onze website en om diensten te verbeteren worden cookies gebruikt. In deze verklaring leggen we je graag uit wat cookies zijn, welke cookies we gebruiken en waar deze cookies voor dienen. WAT IS EEN COOKIE? Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van je computer wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan weer naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. FUNCTIONELE COOKIES De functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed werkt. Als deze niet worden geplaatst dan is onze site niet gebruiksvriendelijk. De functioneel cookies maken basisnavigatie op de website mogelijk en onthouden bijvoorbeeld wat je in je winkelwagentje hebt geplaatst. COOKIES VAN GOOGLE ANALYTICS Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er dan ook cookies van google geplaatst. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor kunnen wij je niet persoonlijk herleiden en slaan wij geen persoonsgegevens van je op. We hoeven je dan ook geen toestemming te vragen via een cookiebanner. COOKIES UITZETTEN De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. U heeft de mogelijkheid uw browser opnieuw in te stellen om alle cookies te weigen of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en service, op de website van TWIG & MOSS, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.